با هواپیمای جدید ایرانایر بیشتر آشنا شوید
ایرباس که تلاش کرده این هواپیما را با برخی از مدلهای بوئینگ قابل رقابت کند در طراحی موتور به یکی از پایینترین سطوح مصرف سوخت رسیده و در استفاده از مواد جدید در بدنه آن نیز پیشرفتهای قابل توجهی داشته است.
مدیرعامل ایران ایر: امروز روز بزرگی برای ارتباط ایران و اتحادیه اروپا است
در مجموع شرکت هواپیمای جمهوری اسلامی ایران با ایرباس برای خرید یکصد فروند هواپیما و با شرکت بویینگ برای خرید 80 فروند هواپیما قرارداد امضا کرده و قرار است بزودی قرارداد خرید 20 فروند هواپیمای 70 نفره را با شرکت فرانسوی- ایتالیایی «ای.تی.آر» (ATR) امضا کند.
نخستین فروند هواپیمای ایرباس در فرانسه به ایران ایر تحویل داده شد
در راستای قرارداد بین ایرباس و هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران برای خرید یکصد فروند هواپیما ، نخستین ایرباس 321 در مقر این شرکت اروپایی در تولوز فرانسه به ایران ایر تحویل داده شد.
اهمیت اقتصادی صنعت هوافضا
یکی از مهمترين ويژگيهاي اين صنعت نوظهور، تكثر استعمال فناوريهاي نوین در زيرشاخههای آن است؛ كه علاوه بر خدمترسانی مدرن و افزايش سطح رفاه در جامعه، موجبات پيشرفت علمي و فناوری را فراهم ميآورد.
برپایی نخستین پاویون تخصصی هوایی در پنجمین نمایشگاه اینوتکس (INOTEX 2016)
ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی نخستین پاویون تخصصی هوایی را در پنجمین نمایشگاه اینوتکس ایران برپا می کند. این نمایشگاه دوم تا پنجم خرداد ماه 95 در نمایشگاه بینالمللی تهران سالن خلیج فارس برپا میشود.
برگزاری نشست «پسا تحریم، صنعت حمل و نقل هوایی و نقش دانشگاه» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور صاحبنظران نشست «پسا تحریم، صنعت حمل و نقل هوایی و نقش دانشگاه» را برگزار میکند. این نشست در روز سه شنبه، 28 اردیبهشت ماه در سالن همایشهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود.
نگاهی به گروه لوفتهانزا
صنعت هوایی ایران همیشه در صدر مشکلات مطرح شده در بخش حمل و نقل بوده و گه گاه حوادث کوچک و بزرگی که در این صنعت رخ داده این سوال را برمیانگیزد که راه حل واقعا چیست، مشکل کجا است و چطور میتوان به رشد و شکوفایی این صنعت کمک کرد؟
معرفی کشورهایی که در پروژه های هوایی با ایران همکاری میکنند
منوچهر منطقی در خصوص دستاوردهای نمایشگاه ماکس ۲۰۱۵، بیان کرد: کارگروه همکاری های مشترک علمی و فناوری ایران و روسیه تشکیل شد که ماموریت این کارگروه تعیین پروژه های مشترک فناوری و ساخت بین صنایع پیشرفته دو کشور است.
آسمان ایران نباید آزمایشگاه برخی هواپیماها شود
صنعت هوانوردی ایران از جمله بخش های بسیار مظلوم کشور در جریان تحریم های ناجوانمردانه در سالهای اخیر بوده است. با برداشته شدن تحریم های صنعت هوایی پس از توافق اخیر میان ایران و کشورهای 1+5 سوالات بسیار زیادی در ذهن مردم در خصوص آینده این صنعت شکل گرفته است.
نخستین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری در حوزه هوایی و هوانوردی
برای نخستین بار طرح هدفمندسازی جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری در حوزه هوایی و هوانوردی، از سوی ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اجرا خواهد شد.